torstai 17. huhtikuuta 2008

Paljon esiteltävää

Aloin eilen illalla mietiskellä bloggaamista. Kaivoin esille kaikki neuleet, mitä en ole ehtinyt vielä esitellä. Lankojen esittelyä en edes pohtinut - lankavarasto on kasvanut kilolla Rustikaa ja 450 grammalla seiskaveikkaa, siitä tuskin esittelypostausta kannattaa tehdä. No, tässä kuitenkin ne neuleet pidemmittä puheitta :

Ribbed Lace Bolero
Lanka: Novita Tennessee
Menekki: 65g
Puikot: 4mm pyöröt
Kommentit: Pari virhettä tuli alussa, ei haittaa minua mutta äitiä haittaa sen verran että kehui, muttei kelpuuttanut yo-juhlaboleroksi. :) Ihana tuli kyllä, tykkään.

Buttony Sweater
Lanka: Schachenmayr Alpaka (Poikakaverin joululahjalankoja vuodelta 2006)
Menekki: 300g
Puikot: 4,5mm pyörö ja hihoissa 4,5mm sukkapuikot
Kommentit: I-HA-NA. Rakastan tätä, eka onnistunut neuleeni. Teen varmasti toisen eri langasta. Ihanan pehmeä ja lämmin eikä kutita.

Nää sukat nyt on tässä tälleen muuten vaan. Sain nämä anoppiehdokkaaltani joululahjaksi jouluna 2006, enkä muistanut silloin blogata. Nyt kaappeja tonkiessani löysin nämä uudelleen ja päätin laittaa tännekin kuvan. Ihanat, eikö? Lanka 7 veljestä.


Helmetön Odessa-pipo
Lanka: Bravo baby
Puikot: 3mm pyörö
Menekki: 25g
Kommentit: Muuten kiva, mut olin vähä hätänen ja päättelin ajoissa. En tykännyt yhtään neuloa tätä, tosi inhottavia ne kavennukset ja lisäykset. Oikein alko ärsyttään!


(Epä)onnensukat historian yo-kirjoituksiin
Lanka: 7 Veljestä
Menekki: 50g
Puikot: 3mm sukkapuikot
Malli: Oma
Kommentit: No ainakin nää on kivat ja ihanat vaikkeivät funktioonsa täyttäneetkään! (Eli tuoneet mulle sitä kuuluisaa onnea kirjoituksissa :))

Big blue beret
Lanka: Novita Aino
Menekki: 75g
Puikot: 4mm
Kommentit: Mirzun innoittamana sitten tähän ryhdyin kun huomasin lankakaapissani notkuvan petroolinsinisen ainokerän. Tästä tuli mukava myssykkä. :)

Tuli tuossa kuukausi takaperin käytyä Behnfordsillakin sillä välin kun siippa kävi leikkauttamassa tukkansa, Kool-Aidejahan sieltä tietty hypähti mukaan, näillä ajattelin värjätä valkoiset wool-vyyhdit (TJEU: kliks ja kliks2) jotka viime koolauserästä jäi yli. Tästä tuleekin varmaan sitte lankaa Ravelrystä bongaamaani sukkamalliin, Nutkiniin.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Kiirettä on pitänyt, mutta eipä pidä enää!

On tässä ollut kevät yhtä haipakkaa, ei oo ehtiny paljoakaan neuloa, ei. Jotain oon kuitenkin saanut aikaiseksi, niin neuletta kuin kiloja lankavarastoonkin. Pitäisi ehkä palkita itsensä jollakin mukavalla kevään aherruksen kunniaksi, on nimittäin ollut tällainen hattu työn alla, eikä puikoilla tällä kertaa :
My finals are finally done! I'm so happy and relieved because now I have more time to knit and do stuff. :)

Ja koska tunnollisena lukiolaisneulojana olen jo yo-lakin neulonut, voisin pistää siitäkin kuvan tähän.
Kirjoitin syksyllä keskipitkän ruotsin ja keväällä pitkän englannin, lyhyen saksan, äidinkielen, historian ja yhteiskuntaopin. Pakollisia näistä ruotsi, englanti, äidinkieli ja historia. No, tänään kävin koululla katsomassa alustavia tuloksia ja näyttäisi siltä, että meikästä tulee ylioppilas keväällä 2008. :) Tässä arvosanat joina tulokseni lähtevät (ainahan ne eivät tule samoina takaisin), Englanti C, Historia C (pettymys!), Ruotsi M (tämä jo varma, kirjoitin syksyllä), Yhteiskuntaoppi M, Äidinkieli M (vähän huono juttu puheterapeutiksi haluavalle...), ja Saksa E (tästä olen erityisen ylpeä! :)