keskiviikko 30. joulukuuta 2009

jatkuu! :)



Tää on mun eka onnistunut itse-koottu neule. Napitkin ostin oikein tätä varten. Tuli hiukka nafti, mutta kuitenkin ihana ja niin 70-lukua. Tässä siis minun näkemykseni Hey Teach -cardiganista. :) Lankana Novita Florican ihana ruosteinen oranssi. Lankaa kului 500g.

Tässä mikäpä muukaan kuin ihana Baktus. Lankana Schoeller et Stahlin alpaca. Tämä on iso ja varmasti lämmin, ei vielä päätelty. Tätä neuloin luentoneuleena lääkeopin luennoilla. Tuntui paljon pidemmältä ajalta kuin Novita Purosta Baktusta neuloessa. Tähän kului lankaa n. 200g.


Ihana Kernel Scarf! Mielenkiinto pysyi yllä neuloessa, vaikka mallikuvio ei sinänsä maailman pisin olekaan. Ihana pitää, kaikin puolin ihana malli. Tykkään! Lankana novita seiskaveikka luumu. Tähän huiviin tein mätsäävän baskerin, mutta se oli näköjään kuvaushetkellä piilossa. Tähän meni lankaa noin 100g.



Ja tässä taas Baktus, tämä on se ihanampi ja mieluisampi versio. Novita Puro ja sävynä Tundra. Ah! Tähän meni n. 3 kerää eli 150g.

Tämä on nyt se paljon puhuttu leskenlehtihuivi, joka oli varmaan vuoden puikoilla. Jotenkin en yhtään tykännyt tämän neulomisesta, varsinkaan alkuun. Loppu olikin helpompaa. Tähän meni n. 2006 Dropsin Alpacaa ihanan turkoosin sävyssä, alla oleva kuva on enemmän langan värinen.

4 kommenttia:

satumh kirjoitti...

pitäis kans tehä paksumpi baktus, ehkäpä just purosta, ken tietää.. :)

Kiira kirjoitti...

Joo toi puro oli just hyvä lanka tohon! Tosi hyvä huivi tuli :) Ja joo, mario on hyvä, semmonen perusmyssy. :)

Iida kirjoitti...

Kiva että olet palannut, olen aina tykönnyt sun neuleista :) Hienoja töitä sinulla tälläkin kertaa :)

Kiira kirjoitti...

Kiva että tykkäät, tällaiselle alkujaan käsitöitä vihaavalle tumpelolle tommonen kommentti on todella mukava kuulla! Vähitellen oppii haastavampiakin tekniikoita ja oma neulekäsiala alkaa vakiintua... tästä mä tykkään! Hyvää vuotta 2010 :)